Digitalni marketing

Želite da privučete nove klijente povećanjem posećenosti Vašeg sajta? Potrebna vam je da Vaša reklama pogodi samo prave potencijalne potrošače? Voleli bi da neko umesto vas vodi Vaše društvene mreže? Nudimo usluge reklamiranja putem mreža: Facebook, Instagram, Youtube, Google, Linkedin…

Reklamiranje na google?

Google oglašavanje je ključni alat za svaku modernu kompaniju koja želi da se istakne na digitalnoj sceni. Ali šta to zapravo znači?

  • Google Ads: Snažan alat koji omogućava ciljanje publike putem plaćenih oglasa na Google pretraživaču.
  • Ciljana publika: Precizno targetiranje potencijalnih kupaca na osnovu ključnih reči, lokacije, interesa i drugih faktora.
  • Povećana vidljivost: Vaši oglasi će biti prikazani korisnicima koji aktivno traže proizvode ili usluge koje vi nudite.
  • Analitika i optimizacija: Praćenje rezultata oglasa omogućava prilagođavanje strategije kako biste maksimalno iskoristili svoj budžet i ostvarili bolje rezultate.
  • Povećanje prodaje: Efikasno oglašavanje na Google-u može dovesti do povećanja prodaje i rasta vašeg poslovanja.

Ne propustite priliku da iskoristite moć Google oglašavanja i ostvarite konkurentsku prednost na tržištu. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da isplanirate i sprovedete efikasne kampanje koje će doneti značajne benefite vašem poslovanju.

Reklamiranje na društvenim mrežama?

Vođenje društvenih mreža je ključni korak za svaku modernu kompaniju koja želi da se istakne na digitalnoj sceni. Ali šta to zapravo znači?

  • Social Media Management: Profesionalno upravljanje vašim profilima na društvenim mrežama kako biste ostvarili veću angažovanost i interakciju sa ciljnom publikom.
  • Ciljana publika: Precizno targetiranje korisnika putem personalizovanih objava, oglasa i kampanja na osnovu njihovih interesovanja, demografskih podataka i ponašanja.
  • Povećana vidljivost: Redovno objavljivanje relevantnog i atraktivnog sadržaja koji privlači pažnju i gradi lojalnost kod korisnika.
  • Analitika i optimizacija: Praćenje performansi objava, analiza angažovanosti i prilagođavanje strategije kako biste ostvarili bolje rezultate i povećali ROI.
  • Povećanje prodaje: Efikasno vođenje društvenih mreža može dovesti do širenja svesti o brendu, povećanja prodaje i jačanja reputacije kompanije.

Ne propustite priliku da iskoristite moć društvenih mreža i ostvarite konkurentsku prednost na tržištu. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da isplanirate i sprovedete efikasne strategije koje će doneti značajne benefite vašem poslovanju.

app marketing illustration 02 4

Da li se reklama isplati?

Ukoliko Vaši potenijalni kupci ili klijenti koriste internet, onda se dobar digitalni marketing svakako isplati. U koliko želite uspešnu marketing strategiju u startu je najbitnije definisati ciljnu grupu za marketing. U koliko je Vaša ciljna grupa na internetu onda oni ostavljaju digitalni trag koji je moguće naći i dobrom reklamom je moguće dopreti do te grupe ljudi .

Cena usluga digitalnog marketinga dosta varira u zavisnosti od samog tipa biznisa. Na početku svake saradnje mi svakom klijentu damo preporuku za marketing plan koji bi po nama doneo najbolje rezultate. Tipa, pokretanje kampanje za neku veliku internet prodavnicu  sa velikim brojem kategorija proizvoda koje želite da reklamirate na više platformi zahteva mnogo više resursa nego, recimo, vođenje reklame za neku zanatsku delatnost koja ima za cilj da se promoviše u očima potencijalnih klijenata. U koliko se odlučite za saradnju sa nama  imaćete uvid u sve troškove reklamiranja i detaljni izveštaj svaki mesec o količini uloženih sredstava i samoj konverziji u vidu klikova, gledanja reklame ili posete Vašeg web sajta.