SEO rešenje vašeg biznisa

SEO optimizacija podrazumeva čitav skup strategija čiji je cilj da se Vaš web sajt bolje pozicionira na pretraživačima. Ovo je vrlo često najbitnija stavka u promociji Vašeg biznisa.

Besplatana SEO analiza vašeg web sajta

Zašto je „SEO“ bitan?

Bilo da Vaš sajt nudi neke informacije ili određene proizvode i usluge, najveći broj posetilaca koristi internet pretraživače da bi vas pronašla. Obično vrlo mali procenat poseta dolazi od ljudi koji su nege čuli za vašu firmu pa vas mogu tražiti irektno preko adrese firme.

Kvalitetna optimizacija povećava posećenost Vašeg web sajta, što neminovno dovodi do većeg broja poziva i poruka, ali i do povećanja samog interesovanja za Vašim uslugama i proizvodima.

Sredstva uložena u optimizaciju sajta mogu Vam se višestruko vratiti kroz dodatni profit koji ćete ostvariti na osnovu bolje pozicije u rezultatima pretrage. U poređenju sa konvencionalnim načinima oglašavanja, internet pruža mnogo više mogućnosti da doprete do svojih potencijalnih klijenata.

Pravilno optimizovani sajtovi imaju preko 80% ukupnih poseta sa pretraživača na internetu. Ukoliko se Vaš sajt ne pojavljuje na pretraživačima prilikom pretraga određenih ključnih reči, možete da izgubite veliki broj posetilaca a sa tim i potencijalne kupce Vaših proizvoda ili korisnike Vaših usluga.

Ako želite da se ozbiljno posvetite svom biznisu optimizacija sajta za google je esencijalna stvar koja ne može biti zanemarena.

Prednosti optimizacije sajta za Google

Danas u svetu postoji veliki broj pretraživača dok njihova upotreba najviše zavisi od geografije. Na primer u Rusiji je veoma popularan Yandex dok se u Kini najviše koristi Baidu. Kako najveći broj korisnika interneta pri pretrazi koristi Google pretraživač, dobra praksa nalaže da se prilikom optimizacije sajta primenjuju pravila koje predlaže upravo ova kompanija.

SEO optimizacija nije nešto od čega treba bežati. Konkurencija postaje pametnija i sve je teže dobro se rangirati za prave ključne reči. Što više čekate, dajete vremena konkurenciji da deluje pre Vas. Sutra možda bude kasno. Započnite SEO još danas.


Kontaktiraj

Uspešnih projekata

%

Uvećan saobraćaj

%

Uvećan prihod

web analytic

Web analitika

Web analitika predstavlja glavni alat za merenje internet saobraćaja, pored toga web analitika se koristi za istraživanje i procene tržišta u cilju unapređivanja efektivnosti web sajta.

Vama kao vlasniku sajta bitno je da dobijete smislene podatke koje je moguće usmeriti na pravi način kako bi se unapredilo samo poslovanje.

Npr. jedan bitan podatak je koliki bi bio ROI (povrat na uložena sredstva, eng. return on investment) ako bi se sajt nekako unapredio. Ovo je za korisnike mnogo bolji podatak u odnosu na pregled broja poseta.

Web analitika gubi smisao ukoliko se izveštaji pišu radi izveštaja, da bi se ispunila neka rutina. Cilj i smisao analitike je da se dobijene informacije iskoriste u svrhu unapređenja web sajta i samim tim biznisa.

Web analitika je proces merenja, sakupljanja, analize i sumiranja web podataka u cilju boljeg razumevanja i iskorišćenja interneta.

Zašto baš mi?

Naš tim za SEO dobro je upoznat sa više od 200 faktora koji utiču na visoko pozicioniranje Vašeg sajta na Google-u, pored toga posedujemo znanje koje je potrebno da se teorija sprovede u delo i postignu dobri rezultati. Od nas možete očekivati vrhunsku on-page i off-page optimizaciju sajta koja ima za cilj da vas što pre stavi na prvu stranu google pretraživača.

Mi svakom klijentu podnosimo redovan mesečni izveštaj uz pomoć google analytics softvera, tako klijent u svakom trenutku može da zna kako je utrošen svaki dinar od uloženih sredstava i kakav je efekat to imalo na pozicioniranje na pretraživačima.