Izrada web aplikacija

Unapredite poslovanje, automatizujte i ubrzajte svakodnevne poslovne procese koristeći poslovne aplikacije specifično izradjene prema vašim potrebama. 

Tok razvoja aplikacije

Radni proces razvoja aplikacije uvek je podeljen u više segmenta i u svakom segmentu vrši se redovna revizija radova sa klijentom kako bi klijent u svakom trenutku imao potpuni uvid u napredak projekta . Vreme izrade aplikacije zavisi od same kompleksnosti projekta i vremenskih okvira klijenta, uvek je moguće dodatno ubrzati radove angažovanjem više programera da rade na Vašem projektu. Vreme izrade može biti od par nedelja pa do par meseci kod ekstremno kompleksnih projekata koji mogu zahtevati Više sedmično testiranje.Ideja i konsultacijePripremna radionicaDizajn aplikacijeRazvoj aplikacijeTestiranje aplikacijeOdržavanje aplikacije

coding isometric 02

Dostupnost podataka

Naš odnos sa klijentom zasniva se na potpunoj transparentnosti informacija. Od idejne faze do puštanja aplikacije u rad klijent je u svakom trenutku u potpunosti informisan o napretku projekta, potrošnji sredstava i zadacima koje obavlja naš tim.

Takođe je bitno a napomenemo da smo u stanju da prilagodimo svoje timove u skladu sa trenutnim potrebama i nedostacima u veštini i znanju. Svesni smo da su raznovrsnost u veštini i znanju ključni elementi za isporuku bilo kog digitalnog proizvoda.

Bezbednost na prvom mestu

Naš tim se konstantno edukuje i ide u toku sa tehnološkim trendovima. Možete biti uvereni da će Vaš projekat biti uskladjen sa svim bezbednostnim trendovima i protokolima.

Osnovni ciljevi mera bezbednosti u sistemima su:

  • Poverljivost – obezbeđuje nedostupnost informacija neovlašćenim licima.
  • Integritet – obezbeđuje konzistentnost podataka, sprečavajući neovlašćeno generisanje, promenu i uništenje podataka.
  • Dostupnost – obezbeđuje da ovlašćeni korisnici uvek mogu da koriste servise i da pristupe informacijama.
  • Upotreba sistema isključivo od strane ovlašćenih korisnika – obezbeđuje da se resursi sistema ne mogu koristiti od strane neovlašćenih osoba niti na neovlašćen način.
coding isometric 01 1

Prednosti web aplikacije

Osnovna prednost web aplikacija je njihova nezavisnost od vrste kompjutera, operativnog sistema ili platforme. Zahvaljujući prilagodljivom dizajnu (Responsive design), istu web aplikaciju je moguće koristiti na desktop kompjuteru, tablet računaru ili pametnom telefonu, bez obzira na operativni sistem koji je instaliran na tim uređajima (Windows, Linux, Mac itd). Mogu lako da razmenjuju podatke sa drugim aplikacijama i, po potrebi, da se integrišu sa različitim web servisima.

Po kvalitetu, web aplikacije su postale ravnopravne desktop aplikacijama u tolikoj meri da je aktuelni trend da se korisnički interfejs desktop aplikacija dizajnira u stilu web aplikacija..

Ostvarite vaše ciljeve

Uz saradnju sa nama možete biti uvereni da su nam Vaše vizije i ciljevi na prvom mestu. Svaki pojedinac u našem timu, bez obzira na zaduženje u projektu, svestan je šta su izazovi i potrebe Vašeg biznisa i svaka akcija koju preduzme ima za cilj da unapredi Vaše poslovanje.

coding isometric 05

Potrebna vam je biznis aplikacija?

Kontaktirajte nas još danas i zakažite besplatne konsultacije. Na konsultacijama možete nam preodočiti probleme Vašeg poslovanja i zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za Vaš problem.