Izrada web sajtova za vaš biznis

Vaš web sajt predstavlja najbitnije oružje za osvajanje tržišta putem interneta. Dobar web sajt poseduje moć da da posetioce pretvori u kupce i potencijalne saradnike. Unapredite Vaš biznis još danas!

ZAŠTO BAŠ MI?

Mi nismo tu samo da Vam prodamo proizvod koji vi odaberete, mi smo tu kao deo Vašeg pobedničkog tima, na istoj smo strani i u istoj borbi u kojoj je jedini mogući ishod da Vaš brend pobedi i da doživite zlatno doba svog biznisa.

U koliko se odlučite za saradnju sa nama možete biti sigurni da dobijate pouzdanog i lojalnog partnera koji će biti uz Vas i po završetku projekta i na koga se možete uvek osloniti u procesu razvijanja svog poslovanja.

web dev 26

KAKO MI RADIMO?

web icon light bulb

Ideja

Zajedno definišemo Vaše potrebe i eventualne probleme i zajedno pronalazimo najbolje rešenje za unapređenje Vašeg  poslovanja. Ovo je možda i najvažnija faza i treba joj pristupiti veoma ozbiljno kako bi se postigli najbolji rezultati.

web icon design

Dizajn

Naš tim pristupa osmišljavanju dizajna za Vas. Ovo je proces u kome se vrši konstantna komunikacija između našeg tima za dizajn i Vas kako bi dobili najbolje rezultate koji ispunjavaju web trendove a i Vaše želje.

web icon adjust

Rafinacija dizajna

U ovoj fazi dizajn Vašeg sajta je spreman, obavljaju se završne konsultacije na kojima se mogu obaviti dodatne izmene vezane za sam dizajn i funkcionalnost sajta . Po završetku ove faze više se ne vrše izmene dizajna.

web icon code

Razvoj sajta

Ovo predstavlja poslednju fazu u izgradnji web sajta. Naš tim programera na osnovu dobijenog dizajna kodira Vaš sajt i optimizuje ga tako da bude dostupan na svim uređajima i preko svih poznatih internet pretraživača.

Da li mi je potreban web sajt?

Možda zvuči nestvarno, ali i dalje postoji veliki broj malih, pa čak, i srednjih preduzeća čiji vlasnici smatraju da njihov posao ne može da ima koristi od web sajta i da im investicija u isti može stvoriti samo nepotreban trošak. Ovo je obično slučaj kod vlasnika koji sami ne koriste internet u većoj meri, pa imaju mišljenje da ni njihovi potencijalni kupci ne koriste internet za pronalaženje željenih usluga ili proizvoda, što je naravno zabluda.

Glavni razlozi zbog kojih vam je potreban web sajt su:

Kredibilitet

Danas većina potrošača koristi internet za pronalaženje željenih usluga i proizvoda. „Stani malo, pa ja imam instagram i facebook za svoj biznis“ – možda bi ste rekli, i ako je ovo odličan vid marketinga nije dovoljno, u koliko ne posedujete web sajt Vaš biznis mnogo gubi na kredibilitetu pošto potencijalni potrošač vrlo često želi da pogleda Vaš sajt i ako vas nadje na društvenim mrežama ili drugim vidovima digitalnog marketinga. Bez sajta, Vaši potencijalni kupci će otići kod Vaših konkurenata (koji imaju sajt). Verovali ili ne, većina ljudi će, pre same kupovine, prvo potražiti na internetu proizvod ili uslugu koja im je potrebna.

Finansijska dobit

Vlasnik manjeg biznisa često razmišlja u smeru kako sebi ne može da priušti profesionalni web sajt. Ali stvar je u tome da zapravo ne može da ne priušti profesionalni web sajt. Iako troškovi izrade sajta variraju u zavisnosti od samih potreba biznisa, to su jednokratni troškovi, a sajt Vam ostaje zauvek. U poređenju sa cenom novinskih i tv oglasa ili vođenjem neke digitalne kampanje, gde reklama traju samo dok se plaća (što su često velike investicije), sajt je veoma jeftin način da promovišete svoj posao ZAUVEK.

Dostupnost -- 24/7

Zamislite situaciju, Vaš potencijalni kupacželi da kupi Vaš proizvod, ali kad stigne do Vašeg prodajnog objekta on je zatvorena. Naravno kupac je razočaran i traži drugu radnj. Sa web prodavnicom možete lako rešiti ovaj problem . Pošto je web sajt dostupan klijentima 24h 365 ana u godini, Vaši potencijalni i stalni klijenti mogu sa lakoćom da kupuju kod Vas preko interneta bez obzira na vreme i mesto gde se nalaze.

Marketing

Web sajt i stalno prisustvo na internetu omogućavaju Vam konstantan online marketing. Postoje mnoge marketinške strategije koje možete koristiti za reklamiranje svog biznisa. Sve online marketing strategije su dokazano efikasne. Koju ćete izabati zavisi od Vašeg posla, ali bitno je znati da većina strategija online marketinga zahteva posedovalje web sajta.

Ušteda vremena

Informisanje klijenata telefonom, meilom ili lično zahteva dosta vremena. Online katalogom možete im pružiti informacije o Vašim proizvodima i uslugama. Sa web sajtom informacije su dostupne klijentima non-stop. Klijenti dobijaju sve potrebne informacije, a Vi dobijate više vremena. A kao što je opšte poznato vreme je novac!

Globalno tržište

Bez obzira da li prodajete proizvode ili pružate usluge, Vaš sajt će omogućiti alternativnu lokaciju za prodaju i pružanje informacija o Vašem poslu. Zašto se vezati samo za jednu lokaciju kad je web sajt odlično mesto za promociju i prodaju na globalnom tržištu. Internet trgovina ne poznaje granice i jezične barijere se lako prevazilaze, proširite svoje limite!

Ne želite da Vas konkurencija pretekne, zar ne? Dakle, Vreme je da i Vi nabavite web sajt koji će biti Vaše glavno oružje u digitalnom ratu za tržište. Ostanete u trci i pobediti sve! Mi smo više nego spremni da Vas odvedemo do pobede još danas.